Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g d'eau minérale
- 10 g de sel
- 500 g de farine, et un peu pour fariner
- 165 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 8638 kJ / 2037 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 431 g
- Vetten
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain au levain
8 Std.
Pain cocotte seigle et épautre
2h 40min
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Pain de campagne au levain
28 godz. 10 min
Pain blanc en cocotte
3h 15min
Pain au levain biologique
5h 5min
Tourte auvergnate au seigle
4 Std. 45 Min
Pain d'épeautre aux graines
6sa 10 dk
Pain de mie moelleux
4 Std. 15 Min
Pain de campagne
3h 45min
Pain de seigle
4 Std. 10 Min
Baguette tradition
15h 25min