Pain aux pommes de terre sans gluten

Pain aux pommes de terre sans gluten

4.1 9 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 30min
10 tranches

Ingrediënten

  • 900 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre coupées en morceaux (3 cm)
  • 150 g de lait
  • 10 g de jus de citron fraîchement pressé
  • 30 g de levure boulangère fraîche
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 450 g de mélange de farine pour pain sans gluten
  • 50 g de fécule de tapioca
  • 25 g de farine de quinoa
  • 1 c. à café de sel
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge et un peu pour le moule
  • 1 c. à soupe de graines de sésame noir (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Natrium 497.9 mg
Eiwitten 3.9 g
Calorieën 1034.3 kJ / 247.2 kcal
Vetten 2.9 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 48 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...