Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'orge perlé
- 220 g d'eau minérale
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 110 g de farine T 80, et un peu pour fariner
- 150 g de farine de petit épeautre
- 50 g de farine de seigle
- 8 g de sel
- 10 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 15 g de mélasse
- 50 g de flocons d'avoine, et 1 c. à soupe
- 15 g de graines de lin brun
- 20 g de millet en grains
- 15 g de graines de sésame
- 15 g de graines de tournesol
- 1 c. à soupe de mélange de graines
- eau (1 bol)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 7231 kJ / 1710 kcal
- Eiwitten
- 64 g
- Koolhydraten
- 328 g
- Vetten
- 51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain complet vapeur
4 godz.
Pain complet
16óra
Pain noir aux graines
2h 45min
Miche de petit épeautre
3sa 35 dk
Pain torsadé au kamut
4 godz. 10 min
Baguette au sarrasin
15 Std. 25 Min
Pain en cocotte à la châtaigne
4 Std. 30 Min
Pain de campagne
3u. 45min
Mélange pour pain complet
10min
Pain d'épeautre aux graines
6 Std. 10 Min
Pain au levain
17h
Baguette tradition
15 Std. 25 Min