Pain de mie sans gluten

Pain de mie sans gluten

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 14u.
10 tranches

Ingrediënten

Le levain sans gluten
  • 45 g de farine de sarrasin maison ou certifiés sans gluten
  • 30 g de farine de riz blanc maison ou certifiés sans gluten
  • 85 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 500 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 20 g de cosse de psyllium en poudre
  • 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
  • 1 c. à café de sel
  • 2 c. à café d'huile végétale pour le moule
  • 1 c. à soupe de lait

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 tranche

Natrium 515.7 mg
Eiwitten 3.2 g
Calorieën 983.3 kJ / 235 kcal
Vetten 1.3 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraten 48.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...