Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le levain sans gluten
- 45 g de farine de sarrasin, maison ou certifiés sans gluten
- 30 g de farine de riz blanc, maison ou certifiés sans gluten
- 85 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 500 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 20 g de cosse de psyllium en poudre
- 500 g de mélange de farine pour pain sans gluten
- 1 c. à café de sel
- 2 c. à café d'huile végétale, pour le moule
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 983.3 kJ / 235 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 1.3 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 515.7 mg
Alternatieve recepten
Pain de mie sans gluten
1h 40min
Muffins à la carotte, glaçage végan
55min
Brioche sans gluten
2h 15min
Moelleux hibiscus, crème fouettée, fleurs et fruits frais
1h
Pain sans gluten au riz grillé
3h 30min
Gâteau de patate douce sans gluten et sans lactose
5h 40min
Gâteau aux pommes et aux dattes sans gluten
1h 30min
Gâteau au chocolat cétogène
45min
Couscous de poissons et de fruits de mer au safran
1h 25min
Pain brioché sans gluten
2 Std. 50 Min
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2h 30 min
Plumcake sans œuf
50min