Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau éponge
- 1 orange (environ 200 g), zeste, jus et pulpe
- 4 œufs
- ¼ c. à café de sel
- 40 g de sucre en poudre
-
30
g de farine de blé
of 30 g de fécule de maïs - 20 g de fécule de maïs
- 5 g de levure chimique
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 25 g d'huile végétale
La crème à l'orange
- 1 œuf
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 40 g de sucre en poudre
L'assemblage du gâteau
- 1 c. à soupe de sucre glace (facultatif)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 780.4 kJ / 186.5 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 161.3 mg
Alternatieve recepten
Calamar à la coriandre et à l'ail
30 min
Cake aux deux citrons
1h
Cake à la banane et noix de macadamia
1 godz. 10 min
Cake orange-pavot
1h
Tarte à la marmelade d'oranges
2h
Gâteau à l’orange
50 min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Cake aux miel, chocolat et amandes
1 godz. 10 min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 godz. 20 min
Cake pistache et fleur d'oranger
1h
Gâteau moelleux au citron
1h
Gâteau et sirop à l'orange
1h 15min