Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 10 g de sucre en poudre
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 4 œufs
- 5 g de sel, et 1 pincée
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli, et 1 noisette pour les moules
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 10 g de feuilles de menthe fraîche
- 40 g de noix
- 50 g de pecorino, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 997 kJ / 239 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains aux raisins
20 Std. 15 Min
Brioche des rois feuilletée à la crème de noisette
3 godz. 15 min
Pains au yaourt orientaux
55 Min
Petits roulés au parmesan et au persil
1 Std. 10 Min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Pains au lait fourrés aux abricots
2 Std. 15 Min
Calas de la Nouvelle-Orléans (beignets de riz)
1 Std.
Coupe des îles
10h 30min
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3 Std. 20 Min
Stollen
3h 45min
Brioche Nanterre
4h 15min
Brioche italienne
3 godz. 15 min