Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
of 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (optioneel)
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- farine de blé, pour le travail
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 26.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Brioche Nanterre
4h 15min
Petits beignets chocolat et noisettes
3hod. 10min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Pâte à pizza
1h
Baba au rhum
4 Std.
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Carré feuilleté aux pommes, sauce au caramel
2 Std.
Pêches à la vapeur
25 min
Croque-Monsieur portugais (francesinha)
1h
Brioche suisse béchamel-saumon
2 Std.
Les loukoums à la rose de la sorcière blanche
4h 30min