Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de lait entier
-
8
g de levure boulangère sèche
of 15 g de levure boulangère fraîche - 370 g de farine de blé, et un peu pour le saladier
- 125 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 50 g de miel
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger (optioneel)
- 50 g de beurre doux, mou et coupé en morceaux
- farine de blé, pour le travail
- 100 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 20 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1420.9 kJ / 339.6 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 50.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 26.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche italienne
3u. 15min
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1h 15min
Glace sundae nappage caramel
3u. 35min
Chocolat liégeois
12 godz. 15 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min.
Brioche tressée
14 Std. 40 Min
Brioche plissée crème aux agrumes
4h
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12sa 30 dk
Gâteau moelleux, façon quatre-quarts
55min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min.
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min