Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 675 g de farine de blé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 430 g de lait
- 1 c. à café bombée de sel
- 45 g de sucre en poudre blond
- 90 g de beurre doux froid, coupé en morceaux
- 4 œufs
- farine de blé, pour le saladier
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de zeste de citron
- 10 g de zeste d'orange
- 1 jaune d'œuf
- 5 g de sucre vanillé maison
- farine de blé, pour le plan de travail
- sucre glace, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1722.1 kJ / 411.6 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 63.9 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 367.7 mg
Alternatieve recepten
Berawecka d'Alsace
3 Std.
Kouglof alsacien
4h 20min
Brioche à la crème de whisky
3h 35min
Julekake (brioche norvégienne)
2 Std. 50 Min
Brioche espagnole
2h 45min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20 min
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min
Brioche extra crémeuse
2 godz. 15 min
Pain moelleux, abricots, raisins au miel d'été
1 godz. 40 min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min