Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 50 g d'eau minérale
- 50 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 100 g de farine T45T45, pour le plan de travail
- 100 g de farine T65
- 4 g de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 130 g de beurre de tourage
La crème pâtissière et le montage
- 120 g de lait, et 2 c. à soupe
- 30 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre
- 25 g de jaune d'œuf, et 1 jaune pour la dorure
- 12 g de fécule de maïs
- ½ gousse de vanille, fendue et grattée
- 35 g de pâte de pistache
- farine T45, pour le plan de travail
- 8 oreillons d'abricot au sirop, en conserve
- 30 g de pistaches vertes, concassées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1031 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Palmiers feuilletés
3 godz. 5 min
Tarte au sucre
3 Std. 50 Min
Brioche suisse chocolat-speculoos
3h 35min
Briochettes parisiennes
4h 5min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
Beignets hollandais (Oliebollen)
1h 45 min
Gâteau de crêpes aux foies de volaille
1 godz. 50 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 Std. 30 Min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 godz. 30 min
Pierogi au bœuf
1h
Vinarterta (gâteau islandais aux pruneaux)
48 Std.
Brioche feuilletée
5h