Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation de la pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g chacune), et un récipient d’eau froide
- 250 g de crème liquide entière
- 250 g de lait
- 70 g de sucre en poudre
- 10 - 15 g de café instantané
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 130 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 65 g de mascarpone, froid
- 20 g de sucre glace
- cacao en poudre, pour la décoration
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1669 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Crème dessert aux speculoos
6 godz. 20 min
Entremets pistache et rhubarbe
12h
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Tarte entremets chocolat et noisette
18sa 30 dk
Crème à la fraise et au yaourt
3 godz. 20 min
Iles flottantes à la pistache
1 godz.
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Choux craquelins à la vanille
1 godz. 15 min
Coulants au citron
1 godz.
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12h