Apparaten en accessoires
Cristallisation du chocolat
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
200 g
Ingrediënten
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 200 g
Natrium
29 mg
Eiwitten
17 g
Calorieën
4740 kJ /
1144 kcal
Vetten
83 g
Vezels
24 g
Verzadigd vet
55 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Délices de Pâques vol. II
8 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Choux craquelins à la vanille
1 Std. 15 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Caramel liquide
25 Min
Chocolats de Pâques
15 Min
Chocolats de Noël
1 Std.
ATELIER menu 2
1 Std.
L'aventure Vorwerk
5 Min
L'histoire Vorwerk
5 Min
ATELIER menu 1
1 Std.
Sorbet aux fruits (Découverte)
10 Min
Brioche butchy à partager
3 Std. 50 Min
Croquants aux noix
1 Std. 30 Min