Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Réalisation des meringues
- 100 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre glace
Réalisation de la chantilly au mascarpone
- 220 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 80 g de mascarpone, très froid
- 1 c. à café d'extrait de vanille liquide
Montage
- 50 g de copeaux de chocolat blanc
- 50 g de copeaux de chocolat noir ou au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1258 kJ / 292 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Napolitain
4 godz. 20 min
Poire Belle-Hélène
10 godz.
Cookies fourrés au chocolat
1h 40min
Fraisier
15 godz.
Spritz au chocolat au lait et noix de pécan
35 min
Dame blanche
12 godz.
Chocolat liégeois
12h 15min
Chiffon cake au pandan, fraises et chantilly
2 Std. 5 Min
Chocolat liégeois
4 Std. 30 Min
Merveilleux tout choco
2 Std. 5 Min
Tartelettes au citron meringuées
14 godz. 15 min
Spritz au chocolat
50min