Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache montée au citron (la veille)
- 1 ½ feuille de gélatine alimentaire
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 jus de citron
L'insert abricot-fruit de la Passion (le jour même)
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
- 200 g d'abricots frais dénoyautés
- 70 g de fruits de la Passion
- ½ jus de citron
Les coques en chocolat blanc
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte sucrée
- 85 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- 1 œuf
- 40 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine
Le dressage
- 40 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune
- tube pâtissier blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10877.8 kJ / 2599.9 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 263.1 g
- Vetten
- 162 g
- Verzadigd vet
- 93.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 330.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolats de Noël
1h
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Napolitain
4h 20min
Brioche en cocotte, cacao et pépites de chocolat blanc
3h 55min
Biscuits granola
2 Std. 40 Min
Cuillère à café de chocolat
3h 25min
Cake marbré à la vapeur
1 Std. 15 Min
Donuts marbré
30 min
Barres de céréales au chocolat
1h
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Chouquettes du goûter
35min