Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache montée au citron (la veille)
- 1 ½ feuille de gélatine alimentaire
- 130 g de chocolat blanc, en morceaux
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 jus de citron
L'insert abricot-fruit de la Passion (le jour même)
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
- 200 g d'abricots frais dénoyautés
- 70 g de fruits de la Passion
- ½ jus de citron
Les coques en chocolat blanc
- 200 g de chocolat blanc, en morceaux
La pâte sucrée
- 85 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- 1 œuf
- 40 g de poudre d'amande
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine
Le dressage
- 40 g de sucre en poudre
- ½ zeste de citron jaune
- tube pâtissier blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 10877.8 kJ / 2599.9 kcal
- Eiwitten
- 35.6 g
- Koolhydraten
- 263.1 g
- Vetten
- 162 g
- Verzadigd vet
- 93.4 g
- Vezels
- 12.1 g
- Natrium
- 330.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Nectar pomme-poire
25 min
Cupcakes au chocolat et au beurre de cacahuètes
1h 10min
Palmiers au sucre
1h 10min
Flipbook Digital CA #2 (Sensor)
2h
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Sucre à la framboise
5min
Gâteau d'avoine et de fruits secs à la vapeur
Geen beoordelingen
Jardin de Pâques
2h 25min
Petits gâteaux vapeur aux poires et au sirop d'érable
35min
Os en chocolat
1h 45min
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min