Glace végane café-noix de coco, brownie et coulis au chocolat noir

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 9u. 30min
9 portions

Ingrediënten

La veille
  • 250 g de noix de cajou
  • 400 g de lait de coco
  • 100 g de cassonade
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 4 c. à café de café instantané
  • 2 pincées de sel
Le jour même
  • 15 g de café en grains
  • 80 g d'huile de noix de coco
  • 70 g de boisson végétale au soja ou à l'amande, par ex.
  • 80 g de cassonade
  • 80 g d'eau
  • 2 c. à soupe de graines de lin moulues, mélangées à 6 c. à soupe d'eau
  • ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao vegan, en morceaux
  • 80 g de farine sans gluten
  • ½ c. à café de bicarbonate de sodium

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 93.5 mg
Eiwitten 10.1 g
Calorieën 2566.8 kJ / 613.5 kcal
Vetten 40.5 g
Vezels 5.4 g
Verzadigd vet 22.9 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...