Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La sauce caramel au whisky (la veille)
-
250
g de sucre en poudre
of 250 g de sucre roux - 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
- 20 g de whisky
- 1 c. à soupe de vinaigre
La glace au chocolat (la veille)
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 1 pincée de café instantané
- 500 g de lait
- 6 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le dalgona (le jour même)
- 30 g de sucre roux
- 30 g de café instantané
- 50 g d'eau chaude
- cacao en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5145.5 kJ / 1234 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 73.5 g
- Verzadigd vet
- 47 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 166 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux raisins et champignons
30min
Le beurre clarifié
20min
Carbonade au seitan
1h
Gelato gin et lavande
16 Std. 45 Min
Lassi à la mangue et à la cardamome
10min
Trempette boueuse au caramel (pour les monstres)
15 min
Sauce aïoli végane
10min
Chutney de carotte, abricot sec et cardamome
1h 20 min
Lait d'avoine
1 Std. 10 Min
Mac and cheese à la menthe et aux petits pois
1h 5 min
Limonade noire
144h
Sauce caramel au café
45min