Coupe dalgona caramel

Coupe dalgona caramel

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 12u. 45min
4 portions

Ingrediënten

La sauce caramel au whisky (la veille)
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 170 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 20 g de whisky
  • 1 c. à soupe de vinaigre
La glace au chocolat (la veille)
  • 200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 1 pincée de café instantané
  • 500 g de lait
  • 6 jaunes d'œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le dalgona (le jour même)
  • 30 g de sucre roux
  • 30 g de café instantané
  • 50 g d'eau chaude
  • cacao en poudre (optioneel) pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 166 mg
Eiwitten 16 g
Calorieën 5145.5 kJ / 1234 kcal
Vetten 73.5 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 47 g
Koolhydraten 120 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...