Apparaten en accessoires
Petits pains aux noix
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
190 g d'eau minérale
-
50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
-
5 g de sel
-
80 g de noix de Grenoble décortiquée
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
692 kJ /
163 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Boulangerie maison
120 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pain de campagne
3 Std. 45 Min
Pain au levain
17 Std.
Pain complet
16 Std.
Baguette à la farine d'épeautre
4 Std. 20 Min
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Baguette tradition
15 Std. 25 Min
Mon pain de campagne maison
4 Std. 40 Min
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Pain blanc en cocotte
3 Std. 15 Min
Pain aux céréales
3 Std. 30 Min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min