Apparaten en accessoires
Petits pains aux noix
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
190 g d'eau minérale
-
50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
-
5 g de sel
-
80 g de noix de Grenoble décortiquée
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
692 kJ /
163 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Boulangerie maison
120 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pain complet
16u.
Pain de mie moelleux
4u. 15min
Baguette au sarrasin
15u. 25min
Ficelle de pain
4u. 5min
Pain moulé aux graines
3u. 50min
Mon pain de campagne maison
4u. 40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3u. 25min
Pain aux fruits secs
3u. 45min
Petits pains aux figues
3u. 40min
Pain aux différents fruits secs
2u. 55min
Briochettes parisiennes
4u. 5min
Brioche tressée
14u. 40min