Apparaten en accessoires
Petits pains aux noix
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 portions
Ingrediënten
-
190 g d'eau minérale
-
50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
-
250 g de farine T 80, et un peu pour fariner
-
5 g de sel
-
80 g de noix de Grenoble décortiquée
-
eau (1 bol)
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
692 kJ /
163 kcal
Vetten
5 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Larousse - Boulangerie maison
120 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Pain de mie moelleux
4h 15min
Baguette au sarrasin
15h 25min
Pain de campagne
3h 45min
Pain au levain
17h
Mon pain de campagne maison
4h 40min
Pain cocotte
2h 20min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10min
Pain rapide
1h 15min
Miche de petit épeautre
3h 35min
Pain aux céréales
3h 30min
Pain au miel et aux flocons d'avoine
3h 20min
Baguette tradition
15h 25min