Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 500 g de myrtilles surgelées
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de Chartreuse
Le montage
- crème chantilly, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652.7 kJ / 394.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce aïoli végane
10min
Purée de pomme de terre et merguez
55min
Purée mousseline
40min
Bonhomme pain d'épices à la vanille et au chocolat
Geen beoordelingen
Sauce fromagère
30min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Minicakes salés au fromage et à la framboise
1h
Glace végane café-noix de coco, brownie et coulis au chocolat noir
9 godz. 30 min
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Crème au citron et biscuits lapin de Pâques
40min
Crêpes fourrées choco-noisette
1h 55 min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2u. 20min