Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 3 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 trait de colorant alimentaire vert en poudre
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de lait
Le coulis de fruits rouges (le jour même)
- 300 g de fruits rouges frais variés
- 120 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- 500 g de myrtilles surgelées
- 1 blanc d'œuf
- 30 g de Chartreuse
Le montage
- crème chantilly, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1652.7 kJ / 394.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 52.5 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 53.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1h 25 min
Minipavlovas à la crème glacée framboise
13 Std.
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2hod. 20min
Glace marbrée vanille chocolat café
11 godz. 30 min
Ananas rôtis, glace à la vanille et chantilly
12 Std. 15 Min
Pizza à l'agneau et aux petits pois
1h
Œufs à la neige au coulis de poires
3 Std. 55 Min
Mousse au chocolat blanc à l'aquafaba
3 Std. 30 Min
Chantilly au chocolat
2h 10min
Mousse chocolat-tonka
4h 20min
Chantilly
5 min