Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée (la veille)
- 85 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 1 œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine de blé
Le crémeux citron vert, basilic et estragon (la veille ou 3 heures avant minimum)
- 100 g de jus de citron vert
- 80 g de jus de citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 feuilles d'estragon frais
- 200 g de beurre doux, détaillé en cubes
- le zeste d'un citron vert non traité, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2476.4 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 95.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Praliné maison rapide
1hod.
Crêpe Belle-Hélène
40 Min
Praliné
30min
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Brownie à la crème de pistache, glaçage noir
12 Std.
Pannacotta de melon, yaourt au lait de brebis, miel et pignons
4h 25min
Eclairs à la pistache
4h 30 min
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Religieuse au café
4h 40 min
Glace à la betterave et au fromage de chèvre avec des crackers
16h 45min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 Std. 20 Min