Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée (la veille)
- 85 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille
- 120 g de beurre doux, froid et coupé en morceaux
- 1 œuf
- 40 g d'amandes en poudre
- 1 pincée de sel
- 210 g de farine de blé
Le crémeux citron vert, basilic et estragon (la veille ou 3 heures avant minimum)
- 100 g de jus de citron vert
- 80 g de jus de citron jaune
- 170 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 10 feuilles de basilic frais
- 10 feuilles d'estragon frais
- 200 g de beurre doux, détaillé en cubes
- le zeste d'un citron vert non traité, râpé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2476.4 kJ / 594.3 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 23.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 95.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30 min
Galette frangipane aux framboises
1h 30min
Crêpe Belle-Hélène
40min
Cheesecake à l'avocat
13h 30 min
Tarte aux fraises à la crème d'amande
15h
Brownie, choux à la chantilly vanillée
1h 30min
Tarte à la mangue sur sablé breton
14h 30 min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2h 20min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min