Apparaten en accessoires
Toffees au caramel
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
75 morceaux
Ingrediënten
-
315 g de sucre en poudre
-
1030 g d'eau
-
250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
80 g de beurre coupé en cubes (2-3 cm)
-
1 c. à café de jus de citron
-
1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (optioneel)
-
1 - 2 c. à café de graines variées1 - 2 c. à café de fleur de sel (optioneel)
-
50 g de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
152.9 kJ /
36.7 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
4.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sucre vanillé
72u.
Sauce caramel
1u. 30min
Caramel de base
25min
Crème dessert au caramel
1u.
Yaourt à la vanille
12u. 20min
Yaourt à la grecque miel et noix
12u. 20min
Yaourt nature au Varoma
12u.
Sauce au caramel
1u. 30min
Glace au caramel au beurre salé
14u.
Poires sous-vide à la cannelle
2u. 5min
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
Caramel liquide
25min