Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 315 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 80 g de beurre, coupé en cubes (2-3 cm)
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (optioneel)
-
1 - 2
c. à café de fleur de sel (optioneel)
of 1 - 2 c. à café de graines variées (optioneel) - 50 g de vinaigre
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 152.9 kJ / 36.7 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 4.3 g
- Vetten
- 2.1 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 Std.
Croquants aux noix
1h 30min
Sauce caramel
1h 30min
Sauce au caramel
1h 30min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Nougatine
1h 30min
Caramel au beurre salé
1h 45min
Curd aux baies
20min
Caramel liquide
25 Min
Yaourt nature au Varoma
12h
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Guimauve
2h 30min