Apparaten en accessoires
Toffees au caramel
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
75 morceaux
Ingrediënten
-
315 g de sucre en poudre
-
1030 g d'eau
-
250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
80 g de beurre coupé en cubes (2-3 cm)
-
1 c. à café de jus de citron
-
1 - 2 c. à café d'extrait naturel de vanille (optioneel)
-
1 - 2 c. à café de graines variées1 - 2 c. à café de fleur de sel (optioneel)
-
50 g de vinaigre
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 morceau
Eiwitten
0.2 g
Calorieën
152.9 kJ /
36.7 kcal
Vetten
2.1 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
4.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chutney d'oignon rouge
24u.
Nougatine
1u. 30min
Moutarde mi-forte
25min
Sauce caramel
1u. 30min
Poudre de caramel
1u.
Nougatine aux cacahuètes
1u. 30min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3u. 10min
Toffes (bonbons au caramel)
2u.
Caramel au beurre salé
1u. 45min
Saumon teriyaki sous-vide
1u. 20min
Sauce au caramel
1u. 30min
Caramel liquide
25min