Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 290 g de sucre en poudre
- 4 œufs, à température ambiante
- ½ c. à café de vinaigre blanc
- 1 ½ c. à café d'extrait naturel de vanille
- 20 g de fécule de maïs
- 300 g de framboises fraîches ou surgelées
- 30 g de jus de citron
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de lait
Le jour même
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de fruits rouges frais variés, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1389.5 kJ / 332.1 kcal
- Eiwitten
- 4.4 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 21.1 g
- Verzadigd vet
- 12.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 53.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet à la framboise
15 min
Fôret-noire
5h 15 min
Smoothie fraise-chocolat
10 min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2 Std. 30 Min
Ravioles au bœuf effiloché, bouillon au pot-au-feu truffé
3h 55min
Macarons lapins de Pâques
48 Std.
Coupe glacée à la Chartreuse
13hod.
Sorbet framboise-poivron et langues de chat
45 Min
Tranche de biscuit de Savoie marbré à la crème de pêche
4h 30 min
Gâteau au potiron d'Halloween
4 Std.
Sorbet de fruits rouges
10 min
Mousse au chocolat blanc à l'aquafaba
3 godz. 30 min