Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de lait
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g d'amandes en poudre
- 250 g de sucre glace
- 30 g de cacao en poudre
- 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 529.2 kJ / 126.2 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 12.1 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 15.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche vanille et framboise
50 Std. 30 Min
Choux craquelins à la vanille
1h 15 min
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Crème brûlée à la vanille
3sa 45 dk
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Macarons à la vanille
3h
Religieuse au café
4h 40min
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14 Std.
Crème pâtissière XXL
15 Min
Choux à la crème
1 godz. 5 min