Macarons cacao, ganache au chocolat blanc

Macarons cacao, ganache au chocolat blanc

3.8 24 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 3u. 30min
30 pièces

Ingrediënten

La ganache
  • 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
  • 120 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 120 g de lait
  • 240 g de mascarpone
Les macarons
  • 150 g d'amandes en poudre
  • 250 g de sucre glace
  • 30 g de cacao en poudre
  • 100 g de blancs d'œufs (4 œufs env.)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pièce

Natrium 15.6 mg
Eiwitten 2.4 g
Calorieën 529.2 kJ / 126.2 kcal
Vetten 7.5 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...