Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 3 œufs
- 95 g de sucre en poudre
- 95 g de farine
Le sirop de cerises
- 50 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- 30 g de cassonade
- le jus d'1/2 citron jaune
- 50 g d'eau
La chantilly et le montage
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de mascarpone, très froid
- 1 gousse de vanille, les graines seulement
- 30 g de sucre en poudre
- 250 g de cerises dénoyautées et coupées en deux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2079 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 25 g
Alternatieve recepten
Naked cake aux framboises
1 godz. 30 min
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1 Std. 50 Min
Génoise
50 min
Fraisier
12hod. 45min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20min
Pompe croquante à la crème
5 Std. 30 Min
Layer cake
1h 45min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Gâteau chocolat-noisette
12 Std.
Génoise au chocolat
45min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min