Compatibele versies
Moelleux aux figues, crème mascarpone au Grand Marnier®
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les moelleux
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour les moules
- farine, pour les moules
- 100 g de poudre d'amande
- 160 g de sucre glace
- 50 g de fécule de maïs
- 5 blancs d'œufs
La crème mascarpone au Grand Marnier®
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 100 g de mascarpone, très froid
- 15 g de Grand Marnier®
- 2 c. à café de sucre vanillé (1 sachet)
Le dressage
- 200 g de figues fraîches, coupées en quartiers
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 740.8 kJ / 178.4 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 18.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake en deux cuissons, coulis de fruits exotiques
2h 45min
Mille-feuille miel-sarrasin, chantilly à l'orange
1 Std. 50 Min
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Crème fouettée Passion
5 Min
Crème fouettée au citron
10 Min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2 Std. 20 Min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min
Tiramisu à l'italienne
4h 40 min