Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine, tamisée de préférence et 1 c. à soupe pour le moule
La garniture
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 400 g de mascarpone
- 250 g de lemon curd
La sauce au citron
- 120 g de jus de citron
- 100 g de sucre en poudre
- 30 g de lemon curd
- 110 g de beurre bien froid, coupé en petits cubes
- le zeste d'un citron jaune non traité
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3249 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Naked cake ananas-mangue-grenade
1h 10 min
Cupcakes à la vanille
12 Std.
Fraisier
12 Std. 45 Min
Eclairs framboises-pistaches
24h
Eclairs à la pistache et fève tonka
1h 20 min
Crème d'amande
10 Min
Génoise au chocolat
45 min
Cupcake aux myrtilles
1h 55 min
Cheesecake au caramel au beurre salé
12 Std.
Layer cake façon tiramisu
1 Std. 15 Min
Crème diplomate aux fruits
1 Std.