Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 6 œufs
- 130 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 130 g de farine de blé
- 50 g de cacao en poudre non sucré
- beurre, pour les moules
- 150 g de café préparé, fort
La mousse au mascarpone et le décor
- 400 g de mascarpone
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue et grattée, les graines seulement
- quelques gouttes d'extrait naturel d'amande amère
- 20 g de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2046 kJ / 489 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Génoise
50min
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2 godz. 30 min
Cupcakes en sapin
1 godz.
Bûche chocolat et cœur crème brûlée
8h
Layer cake
1h 45min
Cupcake café cappuccino
40min
Merveilleux au chocolat
2h 45min
Gâteaux moelleux fourrés au lait
1h 30min
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Naked cake aux framboises
1h 30min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.
Génoise au chocolat
45 min