Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 75 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- ½ c. à café de sel
- 50 g d'eau
La crème pâtissière
- 250 g de lait
- 25 g de farine de blé
- 1 œuf
- 1 jaune d'œuf
- 5 g de sucre vanillé maison
- 35 g de sucre en poudre
- 300 g de confiture de goyave
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre de canne
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
- 120 g de farine de blé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2553 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 13.3 g
- Koolhydraten
- 98.5 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 0 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Punch à la noix de coco
45 min
Parmentier de banane plantain au chorizo
1h 25min
Acras de morue
24 Std.
Pain au piment doux
5h
Féroce d'avocat
30 min
Glace au coco
4h
Tourment d'amour
2 godz.
Sauce chien
10 min
Gratin de christophine au vivaneau
1 Std. 10 Min
Acras de morue
13h
Chocolat martiniquais
20 min
Pain au beurre
1h 30 min