Compatibele versies
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le gâteau aux noix
- 80 g de beurre mou, et un peu pour le moule
- 60 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 100 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 150 g de cerneaux de noix
- 80 g de sucre roux
- 3 œufs
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La ganache
- 150 g de panais, coupé en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 120 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 120 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3453.3 kJ / 831.5 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 52.3 g
- Vetten
- 60.8 g
- Verzadigd vet
- 29.5 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 221.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Donuts au chocolat
3h 25 min
Baklava doré
25 godz. 25 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 godz. 30 min
New York roll à la pistache
1h 30min
Coupe dalgona caramel
12 Std. 45 Min
Mille-feuille chocolat-caramel
3 Std. 30 Min
Coupe infernale
12 Std. 45 Min
Eclairs à la pistache
4h 30min
Sachertorte à étages
8 Std. 10 Min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Naked cake aux framboises
1h 30min
Choux chantilly et fruits rouges
2 godz.