Choux fourrés à la ganache chocolat blanc et framboises

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 6u. 10min
12 pièces

Ingrediënten

La ganache chocolat blanc
  • 150 g de chocolat blanc en morceaux
  • 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
La garniture à la framboise
  • 300 g de framboises fraîches
    300 g de framboises surgelées
  • 30 g de sucre en poudre
Le craquelin
  • 80 g de beurre à température ambiante, en morceaux
  • 70 g de cassonade
  • 80 g de farine de blé
La pâte à choux
  • 250 g d'eau
  • 90 g de beurre en morceaux
  • 10 g de sucre en poudre
  • ½ c. à café de sel
  • 150 g de farine de blé
  • 4 œufs
  • 250 g de mascarpone
Le dressage
  • sucre glace (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 pièce

Natrium 224.8 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 1916.4 kJ / 458 kcal
Vetten 32.6 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 19.2 g
Koolhydraten 35.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...