Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de beurre, préalablement congelé en petits morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
- ½ c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 200 g d'eau
- 600 g de fraises fraîches (dont 100 g de fraises émincées en lamelles pour la finition)
- 1 jaune d'œuf, battu
- 30 g d'amandes effilées
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 200 g de mascarpone
- 40 g de sucre glace, et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5155.3 kJ / 1232.2 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 87.7 g
- Vetten
- 95.5 g
- Verzadigd vet
- 58.5 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 522.3 mg
Alternatieve recepten
Entremets rose
1 godz. 30 min
Tartine de croissant avec sauce caramel et chantilly
12 Std. 30 Min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Coupe infernale
12 godz. 45 min
Lasagne fraîches à la bolognaise
2h 30min
Masfouf (graines de couscous aux fruits secs)
1 godz. 20 min
Crème brûlée à la vanille
3h 45min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Soupe de framboises, crème Chantilly au citron
2 godz. 20 min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min