Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à beignet
- 50 g d'eau minérale
- 60 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 275 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 20 g de sucre en poudre
- ½ sachet de sucre vanillé
- 5 g de sel
- ½ œuf, battu
- 1 jaune d'œuf
- 40 g de beurre ramolli
La pâte au chocolat et noisettes
- 190 g de noisettes
- 125 g de sucre en poudre
- 8 g de sucre vanillé
- 1 pincée de fleur de sel
- 40 g d'huile de tournesol
- 40 g de cacao en poudre non sucré
- farine T55, pour le plan de travail
- huile de friture
- 50 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 826 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Pains au chocolat
16 godz. 10 min
Pains batbout marocains
1 Std.
Pâte à pizza italienne
2h 5min
Chaussons aux pommes
6 Std. 20 Min
Brioche tressée
14h 40min
Churros maison et pâte à tartiner
1h 10min
Gros beignets à la compote de pommes
3h 40min
Pains à burgers américains
3h 15min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min