![Sfenj (beignets à la pâte levée) Sfenj (beignets à la pâte levée)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8f02bc713ebc9c9e921ce86ccb21b55e/Derivates/c999cd1be5906bb23cdb342bf3ef45b6ea052132.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de farine de blé
- 50 g de semoule de blé dur fine
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à café de sucre en poudre, et un peu pour saupoudrer
- 200 g d'eau
- 1 pincée de sel
- huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 785 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne fraîches à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 Min
Krachel (brioches à l’anis)
2 godz. 45 min
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Poulet entier et ratatouille
1 godz.
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min
Harcha (galettes de semoule)
1 godz. 10 min
Crêpes aux mille trous
1 godz. 10 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 Std.
Mahjouba (crêpes farcies)
2 Std. 50 Min