Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g d'eau
- 5 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 370 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- huile, pour la friture
- sucre glace maison
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 576.8 kJ / 137.9 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28.8 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 234.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chorba freekeh
1 Std.
Pains de semoule Matlouh
2 godz. 10 min
Pains batbout marocains
1 Std.
Berkoukes
50min
Crêpes aux mille trous
1h 10min
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13 Std. 10 Min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2 Std. 30 Min
M'semen (crêpes feuilletées)
2 godz.
Boulgour oriental
15 Min
Pain semoule
2 godz.
Rfissa au poulet
1 godz. 20 min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 godz. 10 min