Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 285 g d'eau minérale
- 6 g de levure boulangère sèche
- 300 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 125 g de semoule de blé dur fine, et 2 c. à soupe
- 3 g de levure chimique
- 5 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 2949 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Pains batbout marocains
1h
Baklava doré
25 godz. 25 min
Chorba tunisienne
45 min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25min
Batbout au fromage
30 min
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25min
Msemen
40 min
Harira
7 godz.
Crêpes mille trous
1h 10min