Pains batbout marocains

Pains batbout marocains

4.3 412 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
15 portions

Ingrediënten

  • 320 g d'eau minérale
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine T55
  • 250 g de semoule de blé dur fine et 3 c. à soupe
  • 5 g de sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 2 g
Calorieën 333 kJ / 79 kcal
Vetten 0 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...