Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 2 tomates coupées en quatre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 1 carotte coupée en morceaux
- 1 courgette coupées en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 1 c. à café de gingembre frais
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 2 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 220 g de pâtes sèches, type plomb
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1697.5 kJ / 405.7 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 60.2 g
- Vetten
- 15.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 9.3 g
- Natrium
- 120.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mercimek (soupe de lentilles corail)
50 phút
Pains de semoule Matlouh
2h 10 min
Pains batbout marocains
1 Std.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 phút
Chorba tunisienne
45 phút
Couscous tfaya au poulet
2h
Berkoukes (soupe de légumes aux pâtes plomb)
50 phút
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
13sa 10 dk
M'semen (crêpes feuilletées)
2h
Keftas au four
1 Std. 20 Min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2h 10 min
Sfenj - Donuts
2 Std. 45 Min