Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de pruneaux dénoyautés
- 150 g de figues sèches
- 150 g d'abricots secs
- 100 g d'huile neutre
-
500
g de pâtes sèches, type cheveux d'ange
of 500 g de vermicelles - 1600 g d'eau
- 1 bâton bâton de cannelle
- 2 pincées de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 50 g de beurre, fondu
- 150 g d'amandes émondées, grillées
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 100 g de sucre glace
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3097.6 kJ / 737.9 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 105.5 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 238.8 mg
Alternatieve recepten
Lentilles à la marocaine
50 Min
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30 Min
Soupe au boulgour et aux lentilles rouges (Soupe Ezogelin)
1h 5min
Pains batbout marocains
1 Std.
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Sardines à la marocaine
25min
Msemen
40 Min
Jus d'avocat aux dattes
5min
Harira
7h
Crêpes mille trous
1h 10min