Apparaten en accessoires
Msemen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
150 g de farine de blé
-
250 g de semoule de blé dur fine
-
½ c. à café de sel
-
250 g d'eau
-
huile neutre pour la cuisson
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
167 mg
Eiwitten
11 g
Calorieën
1408 kJ /
332 kcal
Vetten
1 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
67 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Escapade au Maroc vol. II
18 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Soupe harira
40min
Batbout au fromage
30min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2u. 15min
Chorba tunisienne
45min
Harira
7u.
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1u. 25min
Pain pide (pain turc)
2u.
M'semen (crêpes feuilletées)
2u.
Pains batbout marocains
1u.
Pains de semoule Matlouh
2u. 10min
Crêpes mille trous
1u. 10min