Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pois chiches blancs secs
- 1350 g d'eau
- 20 g de farine de blé
- 30 g de concentré de tomate
- 350 g de tomates, coupées en deux
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 100 g de céleri branche, coupé en tronçons
-
300
g de viande d'agneau (épaule), coupée en petits morceaux (1 x 1 cm)
(optioneel)
of 300 g de viande de bœuf (jarret ou paleron), coupée en petits morceaux (1 x 1 cm) (optioneel) - 2 c. à café de ras el-hanout ou mélange d'épices
- 1 c. à soupe de sel
- 100 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 910 kJ / 217 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1h 25 min
Msemen
40 min
Crêpes mille trous
1óra 10p
Seffa de cheveux d'ange aux fruits secs
1h 25 min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2 Std. 15 Min
Soupe harira
40 min
Zaalouk d’aubergine
45 min
Sfenj - donuts marocain
2 godz. 45 min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 min
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Soupe à la coriandre
50 min