Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates pelées au jus
- 300 de viande d'agneau, en morceaux
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- ½ bouquet de coriandre fraîche
- ½ bouquet de persil frais
- 500 g d'eau
- 100 g de pois chiches en conserve
- 3 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 c. à soupe d'eau
- 30 g de vermicelles
- quelques feuilles de coriandre fraîche, ciselées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1238 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Soupe de lentilles corail
40min
Loubia (haricots blancs à la tomate)
1 Std. 25 Min
Lentilles à la marocaine
50min
Msemen
40min
Soupe à la coriandre
50min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55min
Chorba tunisienne
45min
Crêpes mille trous
1h 10min
Harira
7 Std.
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Soupe de lentilles marocaine aux épices
35min