Apparaten en accessoires
Pain semoule
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
300 g d'eau
-
20 g de levure boulangère fraîche
-
250 g de farine
-
250 g de semoule
-
1 c. à soupe d'huile d'olive
-
1 c. à café de sucre en poudre
-
1 c. à café rase de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
597.6 mg
Eiwitten
16.4 g
Calorieën
2102.3 kJ /
502.5 kcal
Vetten
5 g
Vezels
5.5 g
Verzadigd vet
0.8 g
Koolhydraten
96.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Saveurs d'Orient
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Crêpes mille trous - Baghrir
25min
M'semen (crêpes feuilletées)
2u.
Harcha (galettes de semoule)
1u. 10min
Mahjouba (crêpes farcies)
2u. 50min
Fricassés orientaux
2u. 20min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2u. 30min
Fekkas (biscuits croquants)
45min
Sfenj - Donuts
2u. 45min
Petits pains à la semoule
1u. 50min
Pains batbout marocains
1u.
Pains de semoule Matlouh
2u. 10min
Chorba freekeh
1u.