Compatibele versies
Kalb el louz (gâteau de semoule au sirop de fleur d’oranger)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 250 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre, en morceaux
- 500 g de semoule de blé dur moyenne
- quelques gouttes d'extrait de vanille
- 150 g d'eau de fleur d'oranger
Le jour même
- huile, pour le moule
- 36 amandes non émondées
- 50 g de beurre fondu
- 500 g d'eau
- 300 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau de fleur d'oranger
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3831 kJ / 910 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 152 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fekkas (biscuits croquants)
45 min
Chebakias (gâteaux frits au miel)
2h
Brioche tressée à la cannelle
8u.
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10min
Brioches roulées salées
4 Std. 45 Min
Cake orange-pavot
1h
Pains batbout marocains
1h
Baklavas aux amandes et aux pistaches
7h
Pains de semoule Matlouh
2 Std. 10 Min
Mousse de café
5min
Sfenj (beignets à la pâte levée)
2h 30 min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min