Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 25 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 5 g de sel
- 100 g de beurre, ramolli
La crème pâtissière et le montage
- 250 g de lait, et 2 c. à soupe
- ½ gousse de vanille
- 4 jaunes d'œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 25 g de fécule de maïs
- 10 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 25 g de beurre
- 100 g de pépites de chocolat
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1605 kJ / 385 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spritz au chocolat
50min
Briochettes parisiennes
4 Std. 5 Min
Petits beignets chocolat et noisettes
3 Std. 10 Min
Bretzel à la crème pâtissière au beurre de cacahuète et chocolat
1h 15 min
Napolitain
4h 20min
Baguette viennoise
2h 30 min
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche feuilletée
5h
Brioche suisse béchamel-saumon
2h
Brioche butchy à partager
3u. 50min
Pains à burgers américains
3h 15 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min