Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille)
- 160 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 160 g de lait
- 2 gousses de vanille (les graines seulement)
- 240 g de mascarpone
Les macarons
- 150 g de poudre d'amande
- 300 g de sucre glace
- 100 g de blancs d'œufs (4 blancs d'œufs env.)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 868 kJ / 206.9 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 26.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3 Std. 40 Min
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3h 30 min.
Fraisier
15h
Paris-Brest
3h
Tartelettes au chocolat, caramel et brownie
14h
Choux craquelins au gianduja
17 Std.
Macarons chocolat-framboise
27 Std. 45 Min
Entremets chocolat, insert framboise
17 Std.
Paris-brest
3h 10 min.
Macarons à la fraise
2h 30min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min.
Crème brûlée à la vanille
3 Std. 45 Min