
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la vanille (la veille)
- 300 g de crème liquide 35% m.g.
- 1 gousse de vanille les graines seulement
- 150 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
La pâte (le jour même)
- 215 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre froid, coupé en dés et un peu pour le moule
- 475 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel
- 2 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 500 g d'eau
- 6 poires Williams coupées en deux
- 30 g de poudre d'amande
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 748.3 kcal / 3129.9 kJ
- Eiwitten
- 12.9 g
- Vetten
- 37 g
- Koolhydraten
- 88.8 g
- Vezels
- 4.9 g
- Verzadigd vet
- 22.4 g
- Natrium
- 115 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Paris-brest
3u. 10min
Choux craquelins à la vanille
1u. 15min
Fraisier
15u.
Gâteau aux noix et chocolat, ganache chocolat blanc et panais
1u. 50min
Layer cake façon tiramisu
1u. 15min
Naked cake aux framboises
1u. 30min
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2u. 20min
Génoise
50min
Génoise au chocolat
45min
Choux chantilly et fruits rouges
2u.
Macarons cacao, ganache au chocolat blanc
3u. 30min
Macarons à la vanille
3u.