Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 11.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baguette express
2h 35 min
Pain aux raisins
24h
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Baguette
3h 45min
Miniviennoiseries express
5h 20min
Briochettes en éventail
3h 35min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4 Std. 10 Min
Baguette viennoise
4h 25min
Croissant
16 Std.
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15min
Pain au chocolat
24h