Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 35 g de sucre en poudre
- 5 g de sel fin
- 45 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 250 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 125 g de lait
Le jour même
- 150 g de beurre doux et froid
- 24 bâtons de chocolat noir, coupés en deux (voir "Conseil(s)")
- 1 œuf battu
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1157.7 kJ / 277.9 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 25.2 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 11.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie
3 godz. 20 min
Baguette
3hod. 45min
Baguette viennoise au chocolat
2h 45min
Petits pains aux raisins
24h
Pains au chocolat express
2h 45min
Baguette express
2 godz. 35 min
Pain de campagne
4 Std.
Baguette viennoise
4h 25 min
Pain aux graines
5h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au chocolat
24h
Croissant
16 Std.