Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre

Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre

3.9 19 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u. 15min
6 portions

Ingrediënten

Le biscuit aux noisettes
  • 60 g de noisettes
  • 25 g de sucre glace maison
  • 3 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 50 g de farine de blé
  • 1 c. à soupe d'eau
La mousse de poire
  • 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 boîte de poires au sirop (800 g env. : 515 g de poires et 60 g de sirop)
  • 20 g de sucre glace maison
  • 175 g de crème liquide 30-40% m.g. très froide
La ganache chocolat-gingembre
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
  • 190 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 c. à café bombées de gingembre en poudre

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 8.2 g
Calorieën 2734 kJ / 654 kcal
Vetten 42.8 g
Vezels 5.8 g
Koolhydraten 59 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...