Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de citron
- 150 g de sucre en poudre
- 2 citrons jaunes non traités
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 35 g de beurre doux
Les meringues
- 140 g de blancs d'œufs (2 oeufs env.)
- 70 g de sucre glace maison
La génoise
- 5 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 75 g de farine de blé
- 30 g de beurre, fondu
- 50 g de fécule de maïs
La chantilly à la crème au citron
- 100 g de mascarpone, très froid
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1255 kJ / 300.2 kcal
- Eiwitten
- 3.2 g
- Koolhydraten
- 40.9 g
- Vetten
- 13.8 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Génoise
1 Std. 50 Min
Lemon curd
25min
Crème pâtissière
15min
Le drômois
12h 45min
Fraisier
12h 45min
Génoise
50min
Mini-forêts noires
1h 30min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3h 30min
Crème d'amande
10min
Crème diplomate aux fruits
1h