Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains au chocolat
13h
Roulés briochés au chocolat
2h 40min
Miniviennoiseries express
5óra 20p
Gâche vendéenne
3h 20 min
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette tradition et baguette épi
5 godz. 15 min
Pain au chocolat
24h
Brioche parisienne
24h
Croissant
16h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min.