Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (la plaquette entière)
- 500 g de lait demi-écrémé
- 3 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 50 g de farine de blé, type 55
- 70 g de sucre en poudre
- 250 g de raisins secs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1173 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 12.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brioche parisienne
24h
Baguette
3u. 45min
Pain au chocolat
24h
Roulé brioché aux fruits confits
3 Std. 10 Min
Pâte levée feuilletée
12h 30min
Petits pains au chocolat
13h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Briochettes feuilletées
2sa 45 dk
Miniviennoiseries express
5h 20min
Croissant
16h
Pains au lait façon "tangzhong"
24h