Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte sucrée
- 150 g de sucre en poudre
- 120 g de noisettes en poudre
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 215 g de beurre, froid et coupé en morceaux
- 1 œuf
La crème à la cardamome
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 3 gousses de cardamome
- 450 g de lait
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 45 g de fécule de maïs
- 450 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 600 g de fruits frais variés (suprêmes d'orange, de pamplemousse, caramboles, litchis, mangue...), coupés en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2027.3 kJ / 486.2 kcal
- Eiwitten
- 7.9 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 43.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Number cake
2hod.
Gâteau mousse au praliné
13h
Mille-feuille classique à la vanille
7 Std. 10 Min
Crème diplomate aux fruits
1hod.
Bavarois framboise-chocolat blanc
15 Std. 30 Min
Paris-brest aux fraises
1hod. 45min
Miniburgers aux steaks épicés
3 godz. 45 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2hod. 30min
Layer cake façon tiramisu
1hod. 15min
Bûche express au praliné
45min
Tarte pascale aux fruits rouges
1hod. 25min
Couronne de choux à la vanille et fruits exotiques
2hod. 30min