Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache à la pistache (la veille)
- 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 30 g de pâte de pistache
La pâte à cake (le jour même)
- 50 g de beurre, en morceaux
- 120 g de sucre en poudre
- 3 œufs (150 g d'œufs entiers)
- 50 g de miel d'acacia
- 1 pincée de fleur de sel
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 g de levure chimique
- 150 g de farine de blé
- 50 g de pâte de pistache
- 120 g de framboises fraîches (voir "Conseil(s)") et un peu pour la finition
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3030.3 kJ / 725.2 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 73.2 g
- Vetten
- 42.2 g
- Verzadigd vet
- 24.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 287.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cake pistache et fleur d'oranger
1sa
Tartelettes pistache-framboise
50 Min
Tarte fraises et pêches sur biscuit citron
13 Std.
Cupcakes aux pistaches
40 dk
Tarte entremets chocolat et noisette
18 godz. 30 min
Trifle aux fraises
15 Min
Financiers à la pistache
45 Min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 godz. 20 min
Eclairs à la pistache et fève tonka
1 godz. 20 min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1sa
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Gâteau mousse au praliné
13 Std.